Nemzetközi foci bajnokok ligája

Egyik lengyeléhez ragaszkodik a Napoli

Arkadius Milik megtartására egyre kisebb az esély, viszont honfitársát, Piort Zielinskit magához láncolná a Napoli.

Nagy változások várhatóak az olasz élvonalbeli Napoli keretében. Egyre több hír jelent meg azzal kapcsolatban, hogy a gárda centere, Arkadius Milik elhagyja a délieket, és vagy az Atletico Madridnál, vagy a Milannál köthet ki. Honfitársát, Piotr Zielinskit viszont mindenképpen megtartaná Gennaro Gattuso együttese. A lengyelnek egymillió euróval megemelnék a fizetését, és a 2021 nyarán lejáró kontraktusát négy esztendővel hosszabbítanák meg, számolt be a hírről a www.football-italia.net.

A huszonöt esztendős középpályás négy éve érkezett az Udinese együtteséből, és mára abszolút alapembere lett a gárdának. Mind a 26 bajnokin pályára lépett, szerzett két találatot, és kiosztott három gólpasszt is.

Az 51-szeres lengyel válogatott játékos hajlik a szerződése meghosszabbítására, erről többször nyilatkozott már. Korábban több olasz és spanyol gárda érdeklődéséről lehetett hallani, ám, ha aláírja új kontraktusát, akkor a Napoli szinte magához láncolja a futballistát: a kivásárlási záradékban ugyanis 100 millió euró szerepel majd.

A koronavírus-járvány miatt minden bajnokságot felfüggesztettek Olaszországban. A Napoli a 6. helyről várja a folytatást, a Bajnokok Ligájában pedig a nyolcaddöntő első mérkőzésén 1-1-re végzett a Barcelonával a San Paolóban.

 

 

 

Kiemelt kép: Matteo Ciambelli / NurPhoto / NurPhoto via AFP 

Olvasói sztorik