Magyar foci

Edzésbe álltak a zalai focisták

Szigorú szabályok mellett, kiscsoportos foglalkozásokkal megkezdték a felkészülést a ZTE játékosai.

Az NBI-ben szereplő zalai együttes kedden délután megkezdte a felkészülést.

A tréningeken maximálisan betartjuk az egészségmegőrzésre vonatkozó előírásokat. Csapatunk egy hónapot követően találkozott ismét a hátsó edzőpályán. Az elmúlt hetekben a játékosok otthon, egyéni edzésekkel próbálták formában tartani magukat, ez azonban hosszútávon nem fenntartható, így elkezdtük a kiscsoportos edzéseket.

– adta hírül az együttes hivatalos honlapja, www.ztefc.hu.

A játékosok négyes, ötös csoportokban végeznek feladatokat a biztonságos távolság megtartásával, testi érintkezés nélkül, a szakmai stáb a kialakult helyzetre tekintettel speciális feladatokat dolgoz ki. A futballisták nem mennek be az öltözőbe, átöltözve érkeznek az edzőpályára és nem találkoznak a klub más alkalmazottaival sem. A kiscsoportos edzéseken nem kötelező a részvétel, aki ezt fokozottan veszélyesnek érzi, egyénileg, edzői felügyelettel is végezheti a gyakorlatokat. A bajnokság esetleges folytatásával kapcsolatban sajnos továbbra sincs semmilyen információ, bízunk benne, hogy ezügyben minél előbb döntés születik majd.

– áll a közleményben.

A ZTE legutóbb március 14-én lépett bajnoki mérkőzésen pályára, és nyert 3-0-ra idegenben Debrecenben. Márton Gábor vezetőedző kinevezése óta jobban ment a kék-fehéreknek, akik 28 ponttal ugyan még kieső helyen állnak, de pontszámban beérték a Paksot, és mindössze három egység a lemaradásuk a 7. pozícióban lévő Kisvárdától.

 

 

Kiemelt kép: www.ztefc.hu

Olvasói sztorik