Nemzetközi foci sport

Elkapta a vírust, végzett magával a csapatorvos

Döbbenet Franciaországban.

Öngyilkosságot követett el a francia élvonalbeli Reims csapatorvosa, Bernard Gonzalez, miután pozitív lett a koronavírus-tesztje. A hatvan esztendős doktor feleségével együtt karanténba vonult, majd ezt követően végzett magával.

Arnaud Robinet, Reims polgármestere vasárnap a hírre reagálva úgy fogalmazott, hogy Gonzalez doktor volt a klub alappillére, tiszteletben álló polgára a városnak, akit mindenki szeretett.

A hír sokkolta a várost, egy klubnál dolgozó alkalmazott arról nyilatkozott, hogy egy hete beszélt az orvossal, aki akkor még nem tudta, hogy elkapta a vírust. Vasárnap este Jean-Pierre Caillot, a piros-fehér klub elnöke az együttes hivatalos honlapján tett bejegyzést, kiemelve azt, hogy pótolhatatlan veszteség érte a csapatot, a várost, és a világot egyaránt. Bernard Gonzalez húsz éve dolgozott a gárdánál, mindig, mindenkinek a rendelkezésére állt. Halála óriási veszteség mindenki számára.

Figyelem!

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelkielsősegély-számot!

Kiemelt kép: facebook.com/Stade de Reims

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!