Nemzetközi foci sport

Megszegte a kijárási korlátozást, majd karambolozott a Bayern világbajnoka

A kijárási korlátozás megszegése miatt a Bayern München megbüntette világbajnok labdarúgóját, Jérome Boatenget, aki ráadásul autóbalesetet is szenvedett.

A 31 éves védő a beszámolók szerint Lipcsében látogatta meg négyéves beteg kisfiát, de ezzel megszegte a hatósági rendelkezéseket. A játékos visszafelé tartva ráadásul balesetet szenvedett, személyi sérülés ugyanakkor nem történt, írja az MTI.

A Bayern München közleménye szerint Boateng pénzbüntetést kap, amit a koronavírus-járvány elleni védekezésre ajánlanak fel.

Tisztában van vele, hogy hibát követett el, de ebben a helyzetben csak a fiára gondolt

– áll a bajorok honlapján.

Kiemelt kép: FRANK HOERMANN / SVEN SIMON / SVEN SIMON / DPA PICTURE-ALLIANCE

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!