Nemzetközi foci sport

Griezmann is beszállt a Giroud-Benzema vitába

Előbbi pártját fogja.

A francia válogatottból kitett Karim Benzema szerint őt összehasonlítani honfitársával, Olivier Giroud-val olyan, mintha egy Forma 1-es autót hasonlítanánk össze egy gokarttal. Érkezett a válasz is, Giroud sem kímélte a Real Madrid támadóját – orra alá dörgölte, hogy míg neki van vb-aranya, addig Benzemának nincs.

A „beszélgetésbe” beszállt a franciák harmadik sztárja, az FC Barcelonát erősítő Antoine Griezmann is, azonban ő igyekezett minél semlegesebben fogalmazni.

Bajba kerülnék, ha erre válaszolnék. Imádom Giroud-t, ő egy jó játékos, segített megnyerni a világbajnokságot. Ez pedig egy fontos dolog az életben

– jelezte Griezmann.

Kiemelt kép: Lluis Gene/AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!