Nemzetközi foci sport

Giroud kíméletlenül visszaszúrt az őt kritizáló Benzemának

F1 vs. gokart.

Ahogy azt sejteni lehetett, nem kellett sokáig várni Olivier Giroud reakciójára Karim Benzema kissé ízléstelen kifakadására. A francia válogatottból száműzött Real Madrid-támadó az Instagram-oldalán válaszolt a rajongók kérdéseire, amikor pedig a nemzeti együttes került szóba, erőteljesen beleszállva Giroud-ba így fogalmazott:

Ne keverjünk már össze egy Forma–1-es autót egy gokarttal! És akkor még jóindulatú voltam. Én egy F1-es kocsi vagyok, őt azért dicsérik, mert ott van a csapatban. Sosem csinál semmi különlegeset. Griezmann és Mbappé mindig kitűnik, de ő csak felgyűri az ingujjat és elvégzi a piszkos munkát. Szereti valaki egyáltalán a játékát? Nem tudom

– fakadt ki Benzema.

A 33 esztendős, 97-szeres válogatott futballista szűkszavúan felelt.

Az emberek azt mondják, nem lehet összehasonlítani a Forma–1-et és a gokartot. Maradjunk annyiban, világbajnok vagyok. Ugye nem rossz egy gokartostól?

– vágott vissza a Chelsea csatára.

Kiemelt kép: ANNE-CHRISTINE POUJOULAT / AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!