Nemzetközi foci sport

Zaniolo megszerzéséről nem tett le végleg a Juventus

Az AS Roma középpályása egyelőre biztosan marad a fővárosban, de a Juve jövőre ajánlatot tesz a válogatottért.

Az AS Roma alapemberéért egyelőre nem tesz ajánlatot a Juventus, viszont a bajnok jövőre várhatóan megpróbálja szerződtetni a válogatott focistát.

A calciomercato.com úgy értesült, hogy Nicoló Zaniolóért nem most nyáron, hanem jövőre tesz ajánlatot a Juventus. A húsz esztendős futballista remek szezont produkált, meghatározó tagja lett a Serie A-ban az 5. helyen tanyázó gárdának. A bajnokságban és az Európa Ligában összesen 24 alkalommal lépett pályára, nevéhez hat találat és két gólpassz fűződik. Szerződése 2024-ig köti klubjához.

A torinói klub korábbi elképzelései között az szerepelt, hogy már idén nyáron kontraktust kínálnak a focistáért, ám Zaniolo súlyos sérülést szenvedett, és így akkor az Európa-bajokságon való részvételére sem lett volna esély. A koronavírus-járvány azonban felülírta – egyebek mellett – a kontinensviadal időpontját is, a válogatott futballista pedig jelenleg műtét utáni rehabilitációját tölti.

Az olasz bajnokságot határozatlan időre felfüggesztették, optimista becslések eleinte arról szóltak, hogy május elejétől újra lehetnek meccsek. Most már többen sokkal borúsabb képet vetítenek elő, s noha néhány csapat el akarta kezdeni az edzéseket, ettől végül elálltak a járványveszély miatt.

 

Kiemelt kép: Claudio Pasquazi / ANADOLU AGENCY / Anadolu Agency via AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!