Nemzetközi foci sport

Új igazolás nélkül erősödhet óriásit a Real Madrid

Az idei szezon Borussia Dortmundjának egyik alapembere, Asraf Hakimi egybehangzó lapértesülések szerint elhagyja a német csapatot a következő idényben.

A Real Madridtól kölcsönbe kapott szélső hátvéd ugyanis új szerződést kaphat egyesületétől, amely már a spanyol fővárosba csábítaná. Nem is akármilyen ajánlatot kaphat a marokkói, állítólag öt évre ír majd alá.

A 21 éves, 28-szoros marokkói válogatott jobbhátvéd 2018 óta szerepelt kölcsönben a Borussia Dortmundban, a jelenlegi idényben 7 gólt és 10 gólpasszt is jegyzett.

Kiemelt kép: Anke Waelischmiller / SVEN SIMON / dpa Picture-Alliance

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!