Nemzetközi foci sport

Az Osasuna focistái karanténbarát sportágat találtak fel

Mit tesz egy labdarúgó, ha kijárási tilalom miatt nem focizhat? Fog egy labdát és dekázni kezd a kertben – vagy ha huncut kedvében van WC-papírt és új őrületet indít be. Ha azonban a szomszédban is futballista lakik, mindjárt izgalmasabb lehet a helyzet.

Raúl Navas, az Osasuna 31 éves hátvédje és csapattársa, Fran Merida egymás mellett él és alighanem elég jóban is lehetnek a jelek szerint. A két futballista ugyanis úgy tengózott egymással, hogy háló helyett a két ház kertje között húzódó két méter magas bokor választotta el őket egymástól.

Nyilván nem kerül sor a szokatlan lábteniszre, ha nem kell mindenkinek otthon maradnia, de jó llátni, hogy a profi focisták is betartják az előírásokat. Ráadásul kreatív megoldás is.

Kiemelt kép: Jose Breton/Pics Action/NurPhoto

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!