Nemzetközi foci sport

Kilenc játékossal szerződést bontottak a koronavírus miatt

A futball teljesen leállt a koronavírus-járvány miatt, így aztán a focicsapatok is veszteségesek, mivel az alkalmazottakat, játékosokat fizetni kell, akkor is, ha nincsenek mérkőzések. Az FC Sionnál azonban kimatekozták, hogy túl sok pénz folyik el a semmire, így aztán elhatározta a tulajdonos, hogy labdarúgói új szerződést kapnak az ideiglenes szünet idejére, természetesen sokkal alacsonyabb fizetésért.

Mivel kilenc játékos nem egyezett ebbe bele, őket azonnali hatállyal kirúgta a tulajdonos.

A kilenc focista között van az Arsenalban megforduló Alex Song és Johan Djourou párosa mellett Pajtim Kasami, Ermir Lenjani, Seydou Doumbia, Mickael Facchinetti, Christian Zock, Birama Ndoye és a csapatkapitány, Xavier Kouassi is.

A svájci bajnokság március elseje óta szünetel és elméletileg 13 mérkőzés lenne hátra, ha úgy döntenek a liga vezetői, hogy lejátszatják az összes fordulót.

Kiemelt kép: www.fcsion.ch/

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!