Nemzetközi foci

Zártkapus fordulók jönnek a La Ligában

Üres lelátók előtt futballoznak a spanyolok is a következő hetekben.

A spanyol kormány döntése értelmében a La Liga és a Segunda Division soron következő két fordulóját zártkapuk mögött rendezik meg, számolt be a hírről a Marca. Indoklásában a kabinet a koronavírus gyors terjedését jelölte meg.

Mint ismeretes, több BL-meccset is nézők nélkül rendeznek meg a héten, az olasz Serie A-ben pedig április 3-áig nem is lesz bajnoki forduló.

A döntés egyébként legérzékenyebben a Real Madrid gárdáját érinti, ugyanis Zinedine Zidane alakulata a 28. és a 29. fordulóban is a Bernabeuban lép pályára: március 13-án előbb az Eibar, majd egy héttel később, március 21-én a Valencia látogat a fővárosba.

Kiemelt kép: BURAK AKBULUT / ANADOLU AGENCY

Indiában 1,4 milliárd ember él, mégis mindössze százötvenezer igazolt labdarúgó van az országban. Nem csoda, hogy eddig csak egyszer sikerült kijutniuk a világbajnokságra, de végül akkor is visszaléptek. India 2047-ben ünnepli függetlenségének 100. évfordulóját, erre többek között úgy készülnek, hogy az ország történelmének legnagyobb volumenű futballfejlesztését hajtják végre.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!