Nemzetközi foci sport

Vinícius Júnior elárulta, miért utánozta Ronaldo gólörömét

Így tisztelgett a portugál példakép előtt a Real Madrid támadója.

Több kamera is rögzítette, hogyan reagál a nézőtéren helyet foglaló Cristiano Ronaldo korábbi csapata, a Real Madrid vezető góljára a vasárnap esti, FC Barcelona elleni rangadón. A 2-0-s madridi győzelmet hozó El Clásico első találatát Vinícius Júnior szerezte, aki a találatot CR klasszikus gólörömével ünnepelte.

Két év múlva Budapesten lesz az Európa Liga-döntő
A Puskás Arénára esett az UEFA választása.

A portugál klasszis a lelátón tapsolt „utódjának”, Vinícius pedig azt is elárulta, miért éppen Ronaldótól kölcsönözte a mozdulatsort.

A szünetben bejött az öltözőbe, hogy támogassa, bíztassa a csapatot. Ezért ünnepeltem úgy, mint ő. Ő egy igazi győztes a pályán és azon kívül is

– magyarázta a Real brazil támadója.

Vinícius a meccs után közös képet is posztolt Ronaldóval, s mint kiderült, példaképként tekint a Juventus csatárára. Elmondása szerint ez volt eddigi legjobb madridi estéje, azért dolgozott keményen, hogy ez a pillanat is eljöjjön a karrierjében.

Kiemelt kép: Oscar del Pozo/AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!