Nemzetközi foci sport

Tíz év után tért vissza a tabella élére a Lazio

A Lazio 2-0-ra győzött a Bologna ellen a Serie A 26. fordulójában, ezzel az élre állt, és biztos, hogy a forduló végéig ott is marad, mivel az eddigi listavezető Juventus Inter elleni csúcsrangadóját a koronavírus miatt elhalasztották.

A koronavírus elsöpörte csaknem a teljes olasz fordulót
A Juve–Inter rangadót is elhalasztották.

A Lazio már az első félidőben eldöntötte a Bologna elleni meccset, a spanyol támadó középpályás, Luis Alberto szerezte az első gólt egy nagyon pontos lövéssel,

majd ugyanő egy gólpasszt is adott Joaquín Correának.

A Bologna a második félidőben kétszer is betalált, de mindkét gólt elvették a videózás után. A Lazio 21 bajnoki óta veretlen, és ami egészen meglepő statisztika, a csapat 10 év után tért vissza a tabella élére, utoljára a 2010-2011-es szezon tizedik fordulója után nézte a mezőny a rómaiak hátát.

Serie A, 26. forduló:

Lazio – Bologna 2-0 (2-0)

 

később:
Napoli – Torino 20.45

Kiemelt kép: Filippo MONTEFORTE / AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!