Nemzetközi foci sport

Van Basten markáns véleménnyel szállt be a Messi vs Ronaldo vitába

Ki a jobb?

A jelen futballjának örök kérdése talán meglehetősen unalmas, mégis sokakat érdekel. Ki a jobb: Cristiano Ronaldo vagy Lionel Messi? A „vita” legújabb hozzászólója, Marco van Basten meglehetősen határozott véleményt formált.

Ronaldo nagyszerű játékos, ám akik azt bizonygatják, hogy jobb mint Messi, egyszerűen nem értenek semmit a fociból. Vagy csak rossz szándékkal mondják. Leo teljesen egyedi, utánozhatatlan és megismételhetetlen. Olyan játékos, mint ő, minden ötven vagy száz évben születik. Gyerekként egyszerűen belekerült a futballzseni

– mondta a korábbi holland csatárzseni (Ajax, Milan) a Corriere della Sera című olasz napilapnak.

Kiemelt kép: KIRILL KUDRYAVTSEV / AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!