Nemzetközi foci sport

A koronavírus elsöpörte csaknem a teljes olasz fordulót

A Juve–Inter rangadót is elhalasztották.

Egy szombati, négy vasárnapi mérkőzést halasztottak el az olasz élvonal 26. fordulójából. A korábbi tervek szerint zárt kapuk mögött léptek volna pályára az együttesek, ám az illetékesek a későbbi időpont (május 13.) mellett döntöttek.

A szombati programból az Udinese–Fiorentina, a vasárnapiból a Milan–Genoa, a Parma–SPAL, a Sassuolo–Brescia és a Juventus–Inter összecsapást halasztották el.

Kiemelt kép: PHILIPPE DESMAZES / AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!