Nemzetközi foci sport

Klopp a City BL-kizárásól is elmondta a véleményét

A Liverpool menedzsere kiállt kollégája mellett.

A Manchester Cityt kizárták a Bajnokok Ligája következő két szezonjából a pénzügyi Fair Play megsértése miatt. A hivatalos indoklás szerint a City megtévesztette az európai szövetséget (UEFA) a szponzori pénzekkel kapcsolatban, hogy meg tudjon felelni a pénzügyi Fair Play előírásainak.

Azóta Josep Guardiola menedzserről és a csapat sztárjáról, Raheem Sterlingről is megjelent olyan hír, miszerint a BL-kizárás ellenére is maradnak a klubnál.

Az ügyben rengetegen megszólaltak már, legutóbb például Jürgen Klopp, a bajnoki rivális FC Liverpool menedzsere is elmondta véleményét.

Hogy őszinte legyek, együttérzek Peppel és a játékosokkal, ők nem tettek semmi rosszat. Futballoztak, szenzációsan futballoztak. Pep akármelyik bajnokságban fordult meg, ott segített fejleszteni a labdarúgást

– mondta Jürgen Klopp, hozzátéve, hogy a szabályokat viszont tiszteletben kell tartani. Nem tud ítélkezni az ügyben, az UEFA viszont minden bizonnyal jobban átlátja az esetet.

Kiemelt kép: Paul Ellis/AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!