Nemzetközi foci

Neymarral tartaná meg Messit a Barcelona

Az argentin megtartása prioritás, ő pedig a brazillal egy csapatban szeretne játszani.

A Barcelona vezetői a nyáron ismét megpróbálják szerződtetni Neymart, ugyanis attól tartanak, ha nem sikerült visszacsábítani a brazil klasszist, akkor Lionel Messi búcsút int a katalánoknak. Az El Confidencial beszámolója szerint Josep Maria Bartomeu elnök legalább egy sztárját el kívánja adni, hogy fedezni tudja a kilátásba helyezett több százmilliós transzfert.

Ötvenmilliónál tart a licit a 16 éves csodagyerekért
Jude Bellingham üstökösként robbant be az angol futball világába.

A Barcelonánál napjainkban viharos időket élnek meg, Ernesto Valverdét Quique Setien váltotta a kispadon, Messi pedig összeszólalkozott Eric Abidallal, a csapat sportigazgatójával. Az eset után felröppent, hogy az argentin zseni a nyáron távozna, ezt szeretnék megakadályozni Neymar szerződtetésével. Kérdés, kiknek az eladásával lehetne elegendő forrást teremteni a transzferhez? Kézenfekvő lenne a sérülékeny és nehezen kezelhető Ousmane Dembélé eladása, azonban a francia szélső legalább fél évre kidőlt, így aligha tolonganak majd érte az érdeklődők.

A Barcelona 2017-ben 222 millió euróért adta el a Paris Saint-Germainnek Neymart, aki ez idő alatt 76 tétmeccsen lépett pályára, 66 gólt lőtt és 39 asszisztot kiosztott.

Kiemelt kép: DON EMMERT / AFP

Olvasói sztorik