Nemzetközi foci sport

Messi nekiment, a Barcelona kirúgja?

Éric Abidal állásába kerülhet a meggondolatlan nyilatkozat.

Az egész világ felkapta a fejét Éric Abidal és Leo Messi csörtéjére. A sportigazgató azt mondta a spanyol Sportnak, sok játékos nem dolgozott rendesen és a belső kommunikációval is gondok voltak a Valverde-éra alatt, ezt nem hagyta szó nélkül a csapat argentin szupersztárja.

Messi keményen visszaszólt a Barca sportigazgatójának
Éric Abidal kritizálta a játékosokat, a csapatkapitánynak megvolt erről a véleménye.

Nem szívesen megyek bele ilyenekbe, de jó lenne, ha mindenki a saját dolgával foglalkozna. A játékosok igenis vállalták a felelősséget a pályán történtekért, ugyanígy kellene tennie a vezetőségnek is. Azt gondolom, hogy ha már játékosokat említünk, akkor neveket is kellene, mert ha nem, akkor mindenkit besározunk, és szárnyra kapnak olyan pletykák, amik nem igazak

– írta az Instagramon Messi.

A RAC1 katalán rádió információi szerint a csörtét Messi nyerte, az FC Barcelona ugyanis elbocsájtja Eric Abidált. A hírt a klub még nem erősítette meg, de azt több lap is tényként írja, hogy Josep Maria Bartomeu berendelte a sportigazgatót.

Kiemelt fotó: LLUIS GENE / AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!