Nemzetközi foci

Messi keményen visszaszólt a Barca sportigazgatójának

Sok játékos nem is dolgozott rendesen és a belső kommunikációval is gondok voltak

– ezt nyilatkozta Éric Abidal, a Barcelona labdarúgócsapatának sportigazgatója a katalán Sportnak.

A klub korábbi játékosa Ernesto Valverde kapcsán mondta ezt, a francia szerint sok játékos nem teljesített úgy a pályán, ahogyan az elvárható lett volna, ez vezetett oda, hogy az Atlético Madrid ellen elveszített szuperkupa-elődöntő után menesztették Valverdét és a helyére Quique Setiént nevezték ki.

Abidalnak sikerült felbosszantania Lionel Messit, aki az Instagramon, egy sztoriban reagált az interjúra.

A csapatkapitány azt írta, nem szívesen megy bele ilyenekbe, de most el kell mondania, hogy szeretné, ha mindenki a saját dolgával foglalkozna. A játékosok igenis vállalták a felelősséget a pályán történtekért, ugyanígy kellene tennie a vezetőségnek is.

Végül pedig azt gondolom, hogy ha már játékosokat említünk, akkor neveket is kellene, mert ha nem, akkor mindenkit besározunk, és szárnyra kapnak olyan pletykák, amik nem igazak.

Lehet, hogy játékost igazol a Barcelona Dembélé helyére
Igaz, nincs átigazolási időszak, de a spanyol liga szabályai adott esetben megengedik a transzfert.

Nincs most a topon a Barcelona. Az eredmények nem úgy jöttek a szezon során, ahogy azt sokan elvárnák a csapattól, így volt már egy edzőváltás, de egyelőre Setiénnel sem váltotta meg a világot a Barca. Közben Luis Suárez hónapokra kiesett, és a legfrissebb hírek szerint Ousmane Dembélé szezonja véget ért.

Kiemelt kép: Tim Clayton/Corbis via Getty Images

Olvasói sztorik