Nemzetközi foci sport

Lehet, hogy játékost igazol a Barcelona Dembélé helyére

Igaz, nincs átigazolási időszak, de a spanyol liga szabályai adott esetben megengedik a transzfert.

Spanyol lapok, köztük a Marca is azt írja, hogy az FC Barcelona vezetősége fontolóra veszi egy új csatár szerződtetését az átigazolási időszakon túl – amennyiben ez lehetséges Ousmane Dembélé sérülése miatt.

A spanyol liga szabályai ugyanis lehetővé teszik, hogyha – több másik kritérium mellett – egy játékos legalább öt hónapra kidől sérülés miatt, akkor a klubja igazolhat a helyére egy másik labdarúgót. Az új kiszemelt csak a spanyol bajnokságból érkezhet, egyéb esetben csak szabadon igazolható játékos szerződtethető.

A Marca emlékeztet, Luis Suárez és Dembélé kiesésével a Barcelonának három bevethető támadója maradt: Lionel Messi, Antoine Griezmann és a fiatal Ansu Fati.

Kiemelt kép: Jose Breton/Pics Action/NurPhoto/AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!