Nemzetközi foci

A Juve visszavásárolná korábbi játékosát, de a kiscsapat beintett

Riccardo Orsolinit 2018 januárjában adta kölcsön a Juventus a Bolognának, majd egy évvel később 15 millió euróért a támadó végleg a Bolognáé lett. Igen ám, de a 23 éves játékos remek szezont fut a Bolognában, 7 góljával és 5 gólpasszával egyértelműen húzóembernek számít, a Juventus pedig tervbe vette, hogy visszaszerzi Orsolinit.

Az olasz bajnokság egyeduralkodója 25 millió eurót adna az olasz válogatottban is bemutatkozott játékosért, de a Bologna beintett, mivel 70 millióra teszi Orsolini értékét.

„A tárgyalások során felmerült, hogy bekerül a szerződésbe egy visszavásárlási opció, de ez végül nem lett beleírva. Jelenleg elképzelhetetlen, hogy a médiában látott összegért adjuk el őt. Erős klub vagyunk, és ha a játékos menni akar, akkor olyan vételárat szabunk meg, ami kompenzációként szolgál. Játszott az olasz válogatottban, és megvan az esélye, hogy ott legyen az Eb-n, úgyhogy 70 millió euró alatt nem eladó” – magyarázta Walter Sabatini, a Bologna technikai igazgatója.

A Bologna meglepően jól szerepel a szezonban, a legutóbbi fordulóban a Roma vendégeként nyert 3-2-re és 33 pontjával a hetedik a tabellán.

Musa Barrow pokollá tette a rómaiak estéjét
Remek játékkal diadalmaskodott a Bologna.

Kiemelt kép: Giuseppe Maffia / NurPhoto

Olvasói sztorik