Nemzetközi foci

Fifázás közben barátkozott össze egy rajongóval a focista

Kedves történetet osztott meg egy 23 éves holland srá, Levy Visser. A népszerű FIFA 20 videojátékban játszott online egy számára ismeretlen játékossal. Egy kihívást próbált teljesíteni és végső elkeseredésében ráírt ellenfelére, hogy segítsen neki. Aztán jött a meglepetés, profi focista volt az ellenfele.

Edin Dzeko scream-kártyáját próbáltam megszerezni, amihez öt gólt kell lőni úgy, hogy végig a földön maradjon a labda. Már nagyon elegem volt belőle, úgyhogy ráírtam az ellenfelemre, hogy segítsen és nagyon kedves volt

– mondta az ijmuideni srác a SPORTBible-nek.

Visser megegyezett ellenfelével: meglőheti a hiányzó laposan szerzett gólokat és cserébe szándékosan kikap. Az üzlet sikeres volt és mivel jól kijöttek egymással a játékosok, beszélgetni kezdtek.

Így derült ki, hogy a holland srác valójában a Schalke 04 középpályásával, Michael Gregoritsch-csal játszott. 

„Miközben beszélgettünk, egyszer megjegyezte, hogy benne van a játékban, de még várja, hogy 99-re értékeljék. Kérdezgettem kicsit és elmondta, hogy ő Michael Gregoritsch. Számomra elképesztő élmény, hogy egy profival játszhattam, aki ráadásul végig nagyon kedves volt.”

Az nem derült ki, hogy azóta mennyit beszélget egymással a kettős, de az biztos, hogy a játék után még váltottak egymással üzeneteket.

Kiemelt kép: Ralf Treese/DeFodi Images via Getty Images

Olvasói sztorik