Nemzetközi foci sport

A holland támadó az űrig lőtte a labdát az ellenfél kapuja helyett

Pénteken kialudta téli álmát a lengyel labdarúgó bajnokság, az Ekstraklasa és a 21. fordulóval folytatódtak a liga küzdelmei. A Slask Wroclaw-Lechia Gdansk felsőházi rangadó izgalmas 2-2-t hozott, de a játéknap pillanatát mégsem ennek a mérkőzésnek köszönhették a lengyelek.

Az Arka Gdynia vendégeként 1-0-ra nyerő Cracovia játékosa, Pelle van Amersfoort a kaputól hat méterre próbált meg kapásból gólt lőni, de pocsékul találta el, jóformán a stadionból is kirepítette a holland futballista.

A Cracovia csak akkor marad az Ekstraklasa első helyén, ha a Legia Varsó nem veri meg a sereghajtó Lodz együttesét, de a lengyeleknél egyébként is felsőházi playoff után dől el a bajnoki cím sorsa.

Kiemelt kép: cracovia.pl/

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!