Nemzetközi foci sport

Látni kell, a Legia szurkolói mit műveltek

A Legia nehéz napokon van túl, miután a klub tulajdonosa meglehetősen kellemetlen körülmények között rúgta ki Ricardo Sá Pinto vezetőedzőt. A portugál szakembernek annak ellenére kellett távoznia, hogy a csapat második helyen áll a tabellán.

Online műsorban mondta el a tulaj, hogy kirúgta az edzőt
Nagy Dominik új szakemberrel dolgozhat majd.

Nem ezzel foglalkoztak azonban a rajongók – noha alaposan felbőszítette őket az eset – hanem varázslatos koreográfiát teremtettek a Jagiellonia elleni bajnokira. Érdemes megnézni, valóban lelkesítő:

Be is húzta a Legia a meccset 3-0-ra, az egyetlen szépséghiba, hogy Nagy Dominik a kispadról nézte végig a meccset.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!