Nemzetközi foci sport

Online műsorban mondta el a tulaj, hogy kirúgta az edzőt

A Legia Varsó drukkerei rettentően dühösek, ugyanis a klub tulajdonosa, Dariusz Mioduski egy online műsorban ismerte el, hogy kirúgta a vezetőedzőt. A hírt már hétfő délután belengette a Legia.net szurkolói oldal, csakhogy mivel április elsején történt, igazából eldönthetetlen volt, hogy átverésről van szó, vagy igazi hírről.

A nap folyamán aztán több komoly lengyel portál is saját értesülésve hivatkozva cikkezett arról, hogy Ricardo Sa Pinto már nem a csapat edzője. Hétfő este nyolckor aztán a Sport.pl élő online műsorában vendégeskedett Mioduski, aki megerősítette, hogy a hír igaz.

Noha a klub hivatalos honlapján semmi nyoma a menesztésnek és hivatalos sajtótákékoztatót sem tartott a vezetőség, a tulajdonos szavait nevezhetjük megbízható forrásnak. Így aztán minden bizonnyal kirúgták Nagy Dominik edzőjét. Tegyük hozzá azt is, hogy Mioduski nem retten vissza az edzőcserétől, 2016 októbere óta kilencedjére vált.

Már megint kirúgták a Legia Varsó edzőjét
A Videoton korábbi edzője óta nem volt olyan menedzser a lengyeleknél, aki legalább egy évig a csapat élén maradt volna.

Hacsak nem minden idők legrosszabb áprilisi tréfáját sütötte el a klub vezetője.

Nyitókép: Lukasz Laskowski/PressFocus/MB Media/Getty Images

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!