Nemzetközi foci sport

A Manchester United ultrái ostrom alá vették az alelnök házát

A brit média kedden késő este számolt be róla, hogy elkeseredett Manchester United-szurkolók megtámadták Ed Woodward, a csapat ügyvezető alelnökének házát. A cirka 20-30 főből álló ostromcsapat a kapun kívülről dobált pirotechnikai eszközöket a házra és fölkerült a közösségi média oldalaira is egy felvétel azzal a felirattal, hogy „Ed Woodward meg fog halni”.

A BBC beszámolója szerint a Manchester United azonnal közleményt adott ki, amelyben leszögezi a klub vezetősége, hogy elfogadhatatlannak tartja a történteket. Szerencsére a Woodward családból senki sem volt otthon a támadás alatt.

Woodward egyébként régóta céltáblája a szurkolóknak, egyetlen bűne van: ő felelős az igazolásokért a klubnál. Mint ilyen, minden utóbbi években befuccsolt új játékos miatt őt szidták és a csapat eredményeinek hanyatlása óta a távozását szeretnék kiharcolni. Az utóbbi hetekben rendszeresen énekelték a United meccsein a drukkerek, hogy távozzon a Glazer család Manchesterből és vigyék Woodwardot is.

Kiemelt kép: Jan Kruger/Getty Images

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!