Nemzetközi foci sport

Áron alul elengedte brazilját az Internazionale

Az Inter 2016-ban 25 millió eurót sem sajnált egy ifjú brazil csillagért, Gabriel Barbosáért. A Gabigol becenével elhíresült csatár viszont nem tudta beverekedni magát az olasz csapatába, így kölcsönadták a Benficának, ahol csak elvétve játszott, majd 2018-ban a Santosnak, 2019-ben pedig a Flamengónak.

A most 23 éves támadó hazájában kivirágzott, 60 meccsen 43 gólt vágott, különösen a Flamengónál töltött elmúlt éve sikerült szenzációsra: 29 tétmérkőzésen 25 gólig meg sem állt. A Flamengo ennek köszönhetően eltökélte, hogy végleg megszerzi a csatárt és kedd este be is jelentették, hogy Gabigol marad a csapatban: öt évre szóló szerződést írt alá.

Az As beszámolója szerint cirka 17 millió eurót adnak a brazilok az Internek, így a milánóiak így is buktak rajta. További Interhez kapcsolódó hír, hogy Matteo Politano is távozik a klubtól.

Kiemelt kép: Alexandre Schneider/Getty Images

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!