Nemzetközi foci

Kobe Bryant előtt tiszteleg az Inter új játékosa

Ahogyan arról beszámoltunk, Christian Eriksen kedden a Tottenham Hotspurből átigazolt az Interhez.

Bejelentették Christian Eriksent új csapatánál
Több mint hat év után távozik a Tottenham középpályása.

Új játékosként a dán futballista is választhatott magának mezszámot szokás szerint, a középpályás pedig nem aprózta el: a helikopterbalesetben tragikus körülmények között elhunyt kosárlabdázó legenda Kobe Bryant számát választotta. További érdekesség, hogy annak idején az Ajaxban vált felnőtt, profi focistává, akkor a kosaras első mezszámát, a nyolcast hordta.

Bár Eriksen tisztelgésnek szánta a választását, a kosárlabda rajongóból inkább ellenérzéseket váltott ki a döntése, mivel szerintük a dán nem érhet fel Bryant magasságába saját sportágában.

Kobe Bryant nem csak beszélt róla, hanem tényleg legenda lett
Kobe Bryant megosztó személyiség volt, de több lett ő egy kiváló kosárlabdázónál: a pályán nyújtott teljesítményével legendává vált, elhivatottságával pedig milliók számára követendő példaként szolgált. Még úgy is, hogy az élete nem volt makulátlan

Vasárnap egy utánpótlástornára indult Kobe Bryant melyen legidősebb lánya, Gianna is játszott volna. Helikopterrel mentek, az időjárási körülmények viszont nem voltak megfelelőek a repüléshez, vélhetően ez okozta a tragédiát. A vizsgálat még nem ért véget arról, hogy pontosan mi okozta a balesetet.

Kiemelt kép: inter.it

Olvasói sztorik