Nemzetközi foci sport

Kedvenc focicsapata gyászszünettel és fekete karszalaggal emlékezik Kobe Bryantre

Gyerekkorában Olaszországban élt a vasárnap helikopter-balesetben elhunyt egykori kosárlabdázó, Kobe Bryant, aki nagy rajongója volt az AC Milannak.


A Milan a Twitter-oldalán azóta több posztban is megemlékezett Bryantről, és a klub bejelentette, hogy a Torino elleni olasz kupa-negyeddöntőn fekete karszalaggal lép majd pályára a csapat.

A liga azonban közbeszólt, jelezve, hogy nem járul hozzá, hogy a Milan fekete karszalagot húzzon. A Twitteren komoly felháborodás követte a döntést, végül aztán a klub kedd délelőtt közleményben jelezte, hogy lesz karszalag és egyperces gyászszünet is a találkozó előtt.

A párharc győztese a Juventusszal találkozik majd az elődöntőben.

Kiemelt kép: Frederic J. BROWN / AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!