Nemzetközi foci sport

Őrületes rekordot döntött a Liverpool, Klopp mégsem érez semmit

Nem tud hibázni a Liverpool, amely a Tottenham elleni rangadót is behúzta, és mivel a második helyezett Leicester kikapott a Southampton ellen, már 16 pont a BL-győztes előnye.

Már Mourinho is tudja: nincs ellenfele a Liverpoolnak a PL-ben
Egygólos sikert aratott a Tottenham vendégeként az angol élvonal listavezetője.

A Pool szurkolói 1990 óta várnak az újabb bajnoki címre, és úgy tűnik, Jürgen Klopp csapata most egy történelmi szezonnal gyűjti be a hőn áhított aranyérmet.

A Premier League listavezetője 38 bajnoki óta veretlen, és felállított egy komoly rekordot, a topligákban ugyanis korábban senki nem szerzett 21 forduló alatt 61 pontot.

Korábban 59 volt a plafon 21 kör alatt, ennyit szerzett a Juventus (2018-2019), a PSG (2018-2019), a Manchester City (2017-2018) és a Bayern München (2013-2014).

Amikor valaki elárulta nekem, hogy rekordot értünk el, egyszerűen nem éreztem semmit. Úgy értem, 50 éve vagyok a futball környékén, és ha azt mondják, hogy ez valamikor megtörténik, azt gondoltam volna, hogy ez lehetetlen. Most, hogy megtörtént, még sincs rám hatással a dolog, nem tudom, mi a baj velem. Nyilván ez egy kivételes teljesítmény, de a meccs előtt egy másodpercig sem gondoltunk rá. Sok kemény találkozó vár még ránk, a következő különösen nehéz lesz, hiszen a Manchester Unitedet fogadjuk, úgyhogy rendesen fel kell készülnünk

– nyilatkozta Klopp.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!