Nemzetközi foci

Őrületes rekordot döntött a Liverpool, Klopp mégsem érez semmit

Nem tud hibázni a Liverpool, amely a Tottenham elleni rangadót is behúzta, és mivel a második helyezett Leicester kikapott a Southampton ellen, már 16 pont a BL-győztes előnye.

Már Mourinho is tudja: nincs ellenfele a Liverpoolnak a PL-ben
Egygólos sikert aratott a Tottenham vendégeként az angol élvonal listavezetője.

A Pool szurkolói 1990 óta várnak az újabb bajnoki címre, és úgy tűnik, Jürgen Klopp csapata most egy történelmi szezonnal gyűjti be a hőn áhított aranyérmet.

A Premier League listavezetője 38 bajnoki óta veretlen, és felállított egy komoly rekordot, a topligákban ugyanis korábban senki nem szerzett 21 forduló alatt 61 pontot.

Korábban 59 volt a plafon 21 kör alatt, ennyit szerzett a Juventus (2018-2019), a PSG (2018-2019), a Manchester City (2017-2018) és a Bayern München (2013-2014).

Amikor valaki elárulta nekem, hogy rekordot értünk el, egyszerűen nem éreztem semmit. Úgy értem, 50 éve vagyok a futball környékén, és ha azt mondják, hogy ez valamikor megtörténik, azt gondoltam volna, hogy ez lehetetlen. Most, hogy megtörtént, még sincs rám hatással a dolog, nem tudom, mi a baj velem. Nyilván ez egy kivételes teljesítmény, de a meccs előtt egy másodpercig sem gondoltunk rá. Sok kemény találkozó vár még ránk, a következő különösen nehéz lesz, hiszen a Manchester Unitedet fogadjuk, úgyhogy rendesen fel kell készülnünk

– nyilatkozta Klopp.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik