Nemzetközi foci sport

Jordi Alba beletúrt Joao Félix orrába, kitört a balhé a Barcelona meccsén

Szokásától eltérően még Messi is beszállt a kakaskodásba.

A Valencia–Real Madrid (1-3) elődöntő után egy nappal az FC Barcelona és az Atlético Madrid is megmérkőzött a spanyol Szuperkupában – a második elődöntőt is semleges pályán, Szaúd-Arábiában rendezték.

Messi szerint szégyen a kiesés, gyermeteg hibák miatt dühöngött
Megérti, ha a szurkolók most kritikusabbak, de szeretné, ha összetartóbbak lennének a barcások a szezon második felében.

Drámai mérkőzésen harcolta ki a továbbjutást az Atlético Madrid, miután Ángel Correa a 85. percben beállította a 3-2-es végeredményt. A találkozón végig feszült volt a hangulat. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint az a jelenet, amikor Jordi Alba belenyúlt Joao Félix orrába, majd Leo Messi kakaskodott a portugál tinisztárral.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!