Nemzetközi foci

Griezmann egy kicsit már elkésett a magyarázkodással

Antoine Griezmann alaposan magára haragította az Atlético Madrid-drukkereket, amikor a klubnál eltöltött öt év után idén nyáron 120 millió euróért a Barcelonához igazolt.

Durva üzenetet kapott Griezmann az Atlético-drukkerektől
Ezt nem teszi zsebre a Barcelona francia támadója.

A világbajnok csatár Európa Ligát, spanyol és európai Szuperkupát nyert az Atléticóval, a Barcával viszont jobbak az esélyei arra, hogy gyarapítsa az érmei számát, bár ő azt mondja, nem ezért döntött a klubváltás mellett.

Nem azért hagytam el az Atléticót, hogy BL-győztes legyek vagy még több trófeát nyerjek. Azért jöttem a Barcába, hogy megtanuljak egy új játékstílust, egy új filozófiát és hogy fejlődni tudjak. Az Atlético ugyanúgy megnyerheti a BL-t és a spanyol bajnokságot is, mint a Barcelona

– dicsérte előző klubját Griezmann. Való igaz, az Atlético is ott van a legjobb 16 között a BL-ben, a bajnokságban azonban 18 forduló után, vagyis nagyjából féltávnál hét pont a hátránya a katalánok mögött.

Griezmann egyelőre még csak szokja a társakat, a bajnokságban 17 meccsen szerzett 7 gól nem rossz mutató, de a BL-ben a csoportkörben hat találkozó alatt csak egyszer volt eredményes, igaz, ahol Lionel Messinek és Luis Suáreznek hívják a támadósor másik két tagját, ott nem is várható, hogy az új fiú egyből lepipálja a helyi sztárokat.

Olvasói sztorik