Nemzetközi foci

A Barca-csatár meglepő vallomása: Nem tudok cselezni

Nem tudom, hogy kell cselezni. Azt szeretem, ha lendületből lehet labdát vezetni egy-két érintéssel, vagy amikor a labda úgy jön, hogy egyből el lehet lőni, állítgatás nélkül

– az alábbi vallomás nem egy NB II-es futballistától származik, hanem a világbajnok francia válogatott és a Barcelona csatárától, Antoine Griezmanntól.

A katalánok 120 millió eurót fizettek az Atléticónak a nyáron Griezmannért, aki egyelőre nem ontja a gólokat új klubjában, a bajnokságban 11 meccsen négyszer talált be (van 3 gólpassza is), míg a Bajnokok Ligájában még nem volt eredményes.

A Twitteren sokan úgy értékelték Griezmann vallomását, hogy ezzel próbált üzenni Ernesto Valverde edzőnek, hogy nem szeretne a szélen játszani. De ha a támadósorban még bizonyos Luis Suárez és Lionel Messi áll az edző rendelkezésére, akkor lehet, hogy Griezmannak is alkalmazkodnia kell a helyzethez, elvégre ő az új fiú.

A bajnokságot a Real Madridot jobb gólkülönbsége révén megelőző Barcelona a hétvégi fordulóban a sereghajtó Leganés vendége lesz.

Olvasói sztorik