Nemzetközi foci

Suárez szerint Neymar mindent megtett, hogy visszatérjen a Barcába

Griezmannról is nyilatkozott az uruguayi klasszis.

Luis Suárezt, az FC Barcelona sztárját az argentin Fox Sports Radio faggatta egy interjúban, melyben a többi között a nyár legnagyobb figyelmet kapó története is szóba került: Neymar visszatérése a Barcelonába. Az uruguayi sztár felelevenítette a brazil csillag 2017-es távozását, majd azt is hozzátette: valószínűleg nem rajta múlt, hogy két évvel később nem tért vissza korábbi sikerei helyszínére.

Beszélgettünk róla akkoriban. Mondtuk neki, hogy a Barcelonánál jobb helyet nem találhat magának. Azonban ez az ő döntése volt, akkor ezt választotta. Most mindent megtett, hogy visszatérjen

– idézi a Marca a klasszist.

Nemrég a 16 éves Ansu Fati megszerezte első gólját a csapatban, amivel ő lett a klub történetének legfiatalabb gólszerzője. Suárez megjegyezte, a Betis elleni debütáló mérkőzése előtt egy nappal került fel a fiatal társa a felnőtt kerethez. Ismerték őt, s igyekeztek mindenben a segítségére lenni, de őket is meglepte, mennyire fiatalon verekedte be magát a nagyok közé. Szintén „újfiú” az öltözőben a nyáron igazolt Antoine Griezmann, róla is kérdezték Suárezt.

A lehető legjobban beilleszkedett a keretbe. Megmutatta, hogy mennyire alázatos. Itt mindannyian ugyanolyanok vagyunk.

Kiemelt kép: Jose Breton/Pics Action/NurPhoto/AFP

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik