Nemzetközi foci sport

Durva üzenetet kapott Griezmann az Atlético-drukkerektől

Ezt nem teszi zsebre a Barcelona francia támadója.

Antoine Griezmann győzelemmel tért vissza a Wanda Metropolitano stadionba, ahol a Barcelona 1-0-ra legyőzte az Atlético Madrid együttesét. Mint ismert, a francia támadó 2018-ban még nemet mondott a katalánok hívószavára, ám idén nyáron a gránátvörös-kékekhez igazolt, így természetesen magára haragította a madridi drukkereket, akik óriási molinóval üzentek korábbi kedvencüknek.

Nevet akartál, de elfelejtettél ember maradni

– üzenték az Atlético Madrid szurkolói Griezmann-nak.

Kiemelt kép: GABRIEL BOUYS / AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!