Beéri a Bundesligával, vagy nagyobb az étvágya a Salzburg csodatinijének?

Haaland két német csapatnál járt, de a versenybe más topligás klubok is beszálltak.
Kapcsolódó cikkek

7 pontjával a Bajnokok Ligája E csoportjának harmadik helyén végzett a Salzburg, amely így tavasszal az Európa Ligában folytathatja. Könnyen lehet, hogy az EL-ben már nem tud a Salzburg segítségére lenni a norvég Erling Braut Haaland, aki a BL-ben szerzett 8 góljával magára irányította több nagycsapat figyelmét is.

A Sky Sports azt írja, Haaland szerdán két német csapatnál, a Borussia Dortmundnál és a Willi Orbánt, valamint Gulácsi Pétert foglalkoztató RB Leipzignél járt menedzserével, Mino Raiolával.

A hírek szerint Haaland és Raiola még a Manchester Unitedet és a Juventust is meglátogatja, és utána születhet döntés arról, hogy hol folytatja a pályafutását. A minden hájjal megkent Raiolát ismerve, akárhol is igazol az osztrák bajnokságban 14 meccsen 16 gólt elérő Haaland, anyagilag biztosan nagyon jól fog járni.

Haaland kivásárlási ára 25 millió euró, de a Salzburg 60 millióra taksálja őt, úgyhogy az osztrák klubnak nyilván az az érdeke, hogy az érdeklődők egymást felülmúlva licitáljanak.

Nem a 19 éves norvég támadó az egyetlen kapós salzburgi, a japán szélsőt, Takumi Minaminót a BL-címvédő Liverpool vinné.

Pofátlanul olcsón szerezné meg Szoboszlai csapattársát a Liverpool
A japán Takumi Minamino az Anfield Roadon is gólt szerzett.