Nemzetközi foci sport

A szezon egyik legszebb gólját szerezte a korábbi Vidi-csatár

A fehérvári drukkerekben kellemes emléket ébreszthet Zé Luis neve, a zöld-foki-szigeteki, de portugál állampolgársággal is rendelkező támadó a 2013-2014-es idényben a Bragától érkezett kölcsönbe,

és nem is teljesített rosszul, 29 meccsen 10 gólja és 5 gólpassza volt.

Zé Luis azóta megfordult a CSZKA Moszkvában is, jelenleg pedig a Porto játékosa, és a Pacos Ferreira elleni meccsen varázslatos gólt szerzett. Alex Telles beadása után a 11-es pont magasságában vette mellre a labdát, majd hanyatt vetődve húzta a kapuba.

Ezzel a góllal alakult ki a 2-0-s végeredmény, a Porto a Benfica mögött a második helyen áll, Zé Luisnak pedig egész jól megy, 11 bajnokiján hetedszer volt eredményes, és ezzel holtversenyben második a portugál góllövőlistán.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!