Nemzetközi foci sport

Az exliverpooli védő térdre ment, villant is a piros lap

Azonnali piros lappal kiállították kedd este Mamadou Sakhót a Crystal Palace-Bournemouth angol bajnoki 19. percében. A francia hátvéd labdaszerzése után életveszélyesen repült az elpattanó labdára és pont Adam Smith bal térdét trafálta el. Andy Taylor játékvezető nem is habozott, azonnal piros lapot mutatott fel a hazai csapat játékosának.

Smith-t nem meglepő, de hosszasan ápolni kellett, viszont szerencsére tudta folytatni a játékot. A mérkőzést végül a kiállítás miatt becserélt Jeffrey Schlupp gólja döntötte el 1-0-ra.

Kiemelt kép: Justin Setterfield/Getty Images

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!