Nemzetközi foci

Elcsábítaná az Arsenal a Leicester edzőjét

Egyelőre nem vált be teljesen az Arsenal edzőváltása, a menesztett Unai Emery helyére ideiglenesen kinevezett Freddie Ljungberggel is csupán 2-2-es döntetlent játszott a csapat a Norwich City vendégeként a Premier League hétvégi fordulójában.

Száz százalék, hogy van esélyünk a legjobb négy közé kerülésre. A csapatok itt-ott elszórják a pontjaikat, ez a bajnokság most elég őrült, ezért remélem, hogy az Arsenal is odajuthat a legjobbak közé

– mondta Ljungberg. A londoniak jelenleg a Premir League 8. helyén állnak a legutóbbi nyolc tétmérkőzésen és hat bajnokin nyeretlenek maradtak.

Az új edzővel sem mászott ki a gödörből az Arsenal
A Norwich ellen is egy döntetlenre volt jó a londoni együttes, így egy újabb kiesőjelölt ellen bukott fontos pontokat a Premier League-ben.

Az angol lapok szerint a klub vezetése szívesen látná a csapat élén Brendan Rodgerst, azonban a menedzser úgy fogalmazott, elkötelezett Leicester City iránt, noha a szerződése tartalmaz egy záradékot, amely lehetővé tenné számára, hogy távozzon jelenlegi munkahelyéről.

„Nyolc és fél hónappal ezelőtt elhagytam komoly ambícióval jöttem a klubhoz és óriási kihívásnak tartom, hogy bejussunk a legjobb hat közé. Minden itt töltött percet élvezek, még sok munka vár ránk. Számomra ez a project fontos, nagyon koncentrálok rá. Még sok tennivalónk van” – mondta.

Hozzátette, nem zavarja, amikor azt olvassa, hogy az Arsenal megpróbálhatja elcsábítani. „Arra az állásra körülbelül tíz ember is pályázik, én csak a Leicesterre koncentrálok.”

Kiemelt fotó: Glyn KIRK / AFP

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik