Nemzetközi foci

Az új edzővel sem mászott ki a gödörből az Arsenal

A Norwich ellen is egy döntetlenre volt jó a londoni együttes, így egy újabb kiesőjelölt ellen bukott fontos pontokat a Premier League-ben.

A Norwich vendége volt a legutóbbi hét tétmeccsén nyeretlen, az angol Premier League-ben pedig már október hatodika óta nyerni nem tudó, a héten edzőt is váltó Arsenal az angol élvonal 14. fordulójának vasárnapi játéknapján.

Teemu Pukki révén a Norwich szerzett vezetést, de Pierre-Emerick Aubameyang tizenegyese végül utat talált a kapuba, így hamar visszajöttek a londoni remények. Amiket Todd Cantwell még az első félidő vége előtt szertefoszlatott: góljával a kiesőhelyen álló Norwich előnnyel mehetett a szünetre.

A második félidőből még nem telt el negyed óra, amikor Aubameyang szerzett újabb gólt (2-2). Ez azonban nem adott elég löketet a vendégeknek, maradt a 2-2, így Fredrik Ljungberggel a kispadon sem szakította meg rossz sorozatát. Az együttes ugyanúgy 19 pontos, mint a Wolverhampton elleni rangadón döntetlenre végző Sheffield – Wolves (20 pont), Sheffield, Arsenal a sorrend a 6–8. helyeken.

Premier League, 14. forduló, vasárnapi mérkőzések

Norwich–Arsenal 2-2 (2-1)
Wolverhampton Wanderers–Sheffield United 1-1 (0-1)
Leicester City–Everton 2-1 (0-1)
Manchester United–Aston Villa 2-2 (1-1)

Kiemelt kép: Lindsey Parnaby/AFP

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik