Nemzetközi foci sport

Az Inter kimenekítené a Chelsea-nél jegelt vb-győztest

Nem mondhatni, hogy a világbajnok francia csatárt, Olivier Giroud-t csapágyasra hajtanák a Chelsea-nél, az előző idényben 27 bajnokin 832 perc jutott neki, vagyis átlagban félóra, a mostani bajnokságban pedig az eddigi 12 forduló alatt 120 percnyi lehetőséget kapott Frank Lampard edzőtől.

A kevés játékperc miatt nem olyan meglepő, hogy más csapatok is érdeklődnek Giroud iránt, a Bild a Borussia Dortmundról ír, de esélyesebbnek tűnik az Inter, ahol a csatár ismét együtt dolgozhatna Antonio Contéval. Alexis Sánchez és Matteo Politano sérülése miatt jelenleg csak Lautaro Martínezre és Romelu Lukakura számíthat,

igaz, ők ketten a hátukon viszik a csapatot, hiszen 14 bajnoki gólnál tartanak.

A Chelsea 7 millió eurós árcédulát rakott Giroud-ra, ezt az összeget pedig gond nélkül ki tudja fizetni az Inter a télen. Giroud a Chelsea-vel tavasszal EL-t nyert, korábbi angol klubjával, az Arsenallal pedig az FA-kupát négyszer, az angol Szuperkupát háromszor hódította el.

Kiemelt kép: FRANCK FIFE / AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!