Nemzetközi foci sport

Amikor már szinte temették, turbó fokozatba kapcsolt a Chelsea

Ugyanez a helyzet Christian Pulisickel.

„Pocsék vásár volt, semmire sem megy vele a Chelsea.”

„Kidobott tízmilliók.”

Nem is olyan régen még ilyen megjegyzéseket lehetett hallani Christian Pulisic kapcsán. Kétségtelen, hogy a Dortmundból érkező amerikainak nem igazán ment a játék az évad elején, miként a londoni „kékek” is csak szenvedtek. Néhány hete 2-2-2-es mérleggel álltak a Premier League-ben, aztán a Liverpool elleni hazai vereség (szeptember 22.) után nagyot fordult a világ.

Zsinórban hat bajnoki meccsnél jár az együttes, miután szombat délután 2–0-ra legyőzte a Crystal Palace-t. A második félidőben előbb a gólgyáros Tammy Abraham (12 bajnoki/tíz találat), majd az utóbbi három PL-fellépésén ötször eredményes Pulisic vette be a vendégek kapuját, mindez pedig azt jelenti, már a második helyen áll a Chelsea.

Kiemelt kép: ADRIAN DENNIS / AFP

Angol bajnokság, 12. forduló

Chelsea–Crystal Palace 2–0 (0–0)

16.00: Burnley–West Ham

16.00: Newcastle–Bournemouth

16.00: Southampton–Everton

16.00: Tottenham–Sheffield United (tv: Spíler1)

18.30: Leicester–Arsenal

Pulisic fejese

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!