Nemzetközi foci sport

Giroud a csapatbuszon szúrt oda viccesen az Arsenalnak

Az Európa Liga-döntő hőse a pályán még visszafogottan ünnepelt.

Nem kell nagy bátorság ahhoz, hogy kijelentsük: Olivier Giroud volt szerda este az Európa Liga-döntő hőse. A francia támadó a 4-1-re megnyert meccsen gólt fejelt, gólpasszt adott és tizenegyest harcolt ki az Arsenal ellen, ráadásul 11 góllal a sorozat gólkirálya is lett.

Mint ismert, a világbajnok csatár tavaly januárban igazolt az Ágyúsoktól a Chelsea-hez, és bár a pályán még visszafogottan ünnepelt volt klubja ellen, a csapatbuszon már viccelődött az Arsenallal: a trófeát szorongatva azt kiabálta, hogy “Köszönöm, Arsenal!”. Íme!

Az Európa Liga-döntő lehetett Hazard utolsó meccse a Chelsea-ben
Az angol csapat szurkolói igazi gyomrost kaptak a győzelem örömmámora után.

Kiemelt kép: RESUL REHIMOV / ANADOLU AGENCY

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!