Nemzetközi foci sport

Guardiola kikelt magából, a pálya szélén őrjöngött a meg nem adott büntetők miatt

A lefújás után gúnyolódott is a játékvezetővel.

Korábban már beszámoltunk róla, hogy érdekes játékvezetői ítéletek borzolták a kedélyeket a Liverpool–Manchester City angol csúcsrangadón, amelyet végül a hazaiak nyertek 3-1-re. Trent Alexander-Arnold a találkozó elején és a hajrában is kezezett a tizenhatoson belül, de a City egyik eset után sem kapott büntetőt.

A manchesteriek természetesen hevesen reklamáltak, a második után pedig Pep Guardiola is kikelt magából, őrjöngött a pálya szélén és látványosan mutogatta a negyedik játékvezetőnek, hogy kétszer is hatalmasat tévedett a bíró.

Hat gólt lőtt Debrecenben a Ferencváros
Varga Roland és Tokmac is duplázott a DVSC ellen.

A spanyol szakember műsora ezzel még nem ért véget: a lefújás után gúnyosan gratulált és rázott kezet Michael Oliver játékvezetővel.

Íme a gúnyos kézfogás:

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!