Magyar foci

Hat gólt lőtt Debrecenben a Ferencváros

Varga Roland és Tokmac is duplázott a DVSC ellen.

Varga Roland találatával már a 11. percben vezetést szerzett a címvédő a Ferencváros a DVSC otthonában az OTP Bank Liga 12. fordulójának rangadóján. A Debrecen hamar egyenlíthetett volna, a hazaiaknak több lehetőségük is akadt a gólszerzésre, ám Gróf Dávid ihletett formában védett, a Fradi kapusa perceken belül három hatalmas bravúrt is bemutatott.

Nagy Ádám augusztus után visszatért a pályára
Majdnem három hónap kihagyás után újra játszott a Bristol Cityben.

A DVSC rohamai ellenére a Ferencváros növelte előnyét: Varga a gólja után egy gólpasszt is kiosztott Tokmacnak, aki fejjel talált a hálóba a 36. percben. A második félidő elején szépíteni tudott a Debrecen: Adeniji beadása után Kundrák Norbert vette be fejjel Gróf kapuját.

Sokáig nem örülhettek a hajdúságiak, ugyanis tíz perccel később Lovrencsics Gergő mintaszerű beadása Isael fejelt közelről a hálóba és növelte újra a Fradi előnyét. A mérkőzés utolsó negyedórájára teljesen szétesett a DVSC, Bőle Lukács is betalált, majd Varga és Tokmac is duplázott, így a Ferencváros 6-1-re nyert idegenben, pontszámban beérte az éllovas Fehérvárt úgy, hogy egy meccsel kevesebbet játszott.

OTP Bank Liga, 12. forduló

DVSC–Ferencváros 1-6 (0-2)
Gólszerzők: Kundrák (50.), illetve Varga (10., 79.), Tokmac (36., 86.), Isael (60.), Bőle (77.)

Kiemelt kép: MTI/Czeglédi Zsolt

Olvasói sztorik