Nemzetközi foci sport

Egyből felébredsz, ha megnézed a félpályás brazil szólógólt

Sajnos a magyar U17-es válogatott harmadik csoportmeccsén sem tudott győzni, így a fiatalok számára befejeződött a brazíliai világbajnokság.

Preisinger: Ismét megnyertük a meccset az ellenfélnek
A magyar U17-es válogatott nincs hozzászokva a világbajnokság szintjéhez.

A házigazda brazilok viszont hibátlan teljesítménnyel zárták a csoportkört, Kanada (4-1) és Új-Zéland (3-0) után Angolát is legyőzték 2-0-ra, úgyhogy velük még találkozunk az egyenes kieséses szakaszban.

Az Angola elleni második gólt érdemes megnézni, Gabriel Veron ugyanis a félpályától indult el a labdával, elhúzott két ellenfél mellett, aztán a 16-osnál másik kettőt is becsapott, majd az sem okozott gondot neki, hogy a kapus mellett a hálóba lőjön. Gyönyörű szóló volt!

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!