Magyar foci sport

Győzelem nélkül esett ki a vb-n a magyar U17-es válogatott

Ecuador is jobb volt.

Ecuadortól is kikapott, így a B-csoport utolsó helyén végzett a korosztályos világbajnokságon a Preisinger Sándor szövetségi edző által irányított magyar válogatott. A pénteki összecsapáson győznie kellett volna az U17-es együttesnek, ám Ecuador kihasználta a mieink óriási hibáit, és 3–2-re diadalmaskodott.

Németh András góljával Magyarország szerzett vezetést, ám a második félidő gólzuhataga után a rivális örülhetett. Mindent elmond a mieink teljesítményéről, hogy Nigériától, Ausztráliától és Ecuadortól összesen kilenc gólt kaptak. A kvartett másik találkozóján az ausztrálok 2–1-re legyőzték Nigériát.

U17-es világbajnokság, Brazília

B-csoport, 3. forduló

Magyarország–Ecuador 2–3 (0–0)

Gólszerző: Németh (50., 73.), ill. Vite (66.), Mercado (68.), Mina (86.)

A végeredmény: 1. Nigéria 6 pont, 2. Ecuador 6, 3. Ausztrália 4, 4. Magyarország 1

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!