Magyar foci sport

Januárban vinné Szoboszlai Dominikot az Arsenal

Sajtóhír.

A jelek szerint az Arsenal valóban komolyan fontolóra vette, hogy megszerzi Szoboszlai Dominikot. Többször írtunk már a londoniak érdeklődéséről, pénteken pedig több forrás is megerősítette, hogy a januári igazolási piacon ajánlatot tesznek a Salzburg magyar tehetségéért.

Az angolok radarjára már nyáron felkerült a 19 esztendős játékos, sajtóhírek szerint az akkori kilencmillió fontos ajánlatra nemet mondott a Salzburg. Honfitársunkat nemrég hevesen kritizálta az egyik osztrák lap, az európai topcsapatok érdeklődése állítólag rossz hatással volt/van rá.

Kiemelt kép: FOTOSTAND / WASSMUTH / FOTOSTAND / DPA PICTURE-ALLIANCE

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!