Nemzetközi foci sport

Kicsit pihentetik az Arsenal csapatkapitányát

Granit Xhaka, az Arsenal csapatkapitánya kihagyja a szombati, Wolverhampton elleni bajnokit. A középpályás még az előző fordulóban haragította magára a klub szurkolóit azzal, hogy miközben kifütyülte őt saját közönsége, kimutogatott és elhajította a mezét.

Később aztán elmagyarázta a svájci, hogy besokallt az őt és családját fenyegető drukkerektől, ezért gurult be nagyon a Crystal Palace elleni meccsen. Nem marad büntetés nélkül a középpályás, Unai Emery vezetőedző szerint inkább kihagyja az Arsenal vasárnapi keretéből a csapatkapitányt.

Időre van szükségünk, hogy visszaálljon minden a régi kerékvágásba. Elmondta, hogy sajnálja és bocsánatot kért, nekünk viszont csak a mérkőzésre szabad koncentrálnunk

érvelt a kihagyás mellett az Arsenal edzője.

Emery egyébként kitért azelől, hogy megválaszolja, megfosztják-e Xhakát a csapatkapitányi karszalagtól, vagy sem. Az eddigi tíz Premier League-fordulóból kilencszer kezdő volt a középpályás.

Kiemelt kép: Visionhaus/Getty Images

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!