Nemzetközi foci

A feleségét és a lányát gyalázó kommentek miatt szállt el az Arsenal-csapakapitány agya

Nem kellemes érzés, amikor egy játékos a pályán azzal szembesül, hogy a saját szurkolói fütyülik ki. Granit Xhaka, az Arsenal csapatkapitány ezt élte át a Crystal Palace ellen, amikor a lecserélésekor egyértelmű jelzést kapott a drukkerekről, amire ő nem túl szerencsésen reagált.

Az Arsenal edzője, Unai Emery azt várta Xhakától, hogy kérjen bocsánatot a drukkerektől, de a középpályás csak most törte meg a csendet, amikor az Instagram-oldalán vallott az érzéseiről.

A jelenetek, amik a lecserélésemet követték, mélyen megérintettek. Szeretem ezt a klubot, és a pályán, valamint azon kívül is mindig 100 százalékot adtam. Az elmúlt hetekben, hónapokban nagyon megviselt, hogy a szurkolók nem értenek meg, és folyamatosan gyalázkodó hozzászólásokkal illettek a közösségi médiában a meccsek után.

»Eltörjük a lábad«, »Megöljük a feleséged«, »Legyen rákos a lányod«, ilyen mondatokat olvashattam, ami felbosszantott, és a forráspontot vasárnap értem el, amikor éreztem az elutasítást a szurkolók részéről. Abban a helyzetben hagytam, hogy az indulataim elragadjanak, és tiszteletlenül reagáltam azok irányába, akik maximálisan támogatják a csapatot és engem is

– írta Xhaka.

A közleményt azzal zárja, hogy nem akarta megbántani a drukkereket, és szeretné, ha visszaállna a kölcsönös tisztelet egymás iránt.

Hogy milyen lesz a hangulat, azt az elkövetkező meccseken megtudjuk, az viszont nem derült ki, hogy Xhaka megtarthatja-e a csapatkapitány karszalagot. A Premier League ötödik helyén álló Arsenal a hétvégi fordulóban a 12. Wolverhampont fogadja.

Olvasói sztorik